Контакти

Семинар на тема „Политики по човешките права и наследството на Холокоста, членството на България в МАВХ”

Институтът по публична администрация съвместно с катедрата по Публична администрация в Софийския университет, Института за държавата и правото при БАН, Центъра за Еврейски изследвания при Софийския университет и работната група по въпросите на Международния алианс за възпоменание на Холокоста (МАВХ) в България организира семинар на тема „Политики по човешките права и наследството на Холокоста, членството на България в МАВХ”.

Bulgarian

Регионална конференция "Европейски ценности и обучение на държавната администрация

 

На 11 и 12 октомври 2018 година в София, ще се проведе регионална конференция "Европейски ценности и обучение на държавната администрация". Събитието ще се проведе в х-л Феста, бул България 83.

 

Bulgarian

Oбучения на тема „Внедряване на по-добри организационни и технологични модели на взаимодействие и административно обслужване“

През септември Институтът по публична администрация (ИПА) стартира серия от специализирани обучения на тема „Внедряване на по-добри организационни и технологични модели на взаимодействие и административно обслужване“, по проект „Работим за хората“ - укрепване капацитета на институциите за посрещане на предизвикателствата на съвременните публични политики”, финансиран от Оперативна програма  „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Годишна среща на специалистите по човешките ресурси 2018

От 19 до 21 септември 2018 г.в гр. Бургас се проведе 11-та Годишна среща на специалистите по човешки ресурси. Срещата се радваше на голям интерес, като участниците бяха над 130 представители на всички видове административни структури. С приветствие към участниците се обърнаха изпълнителния директор на ИПА - г-н Павел Иванов и зам.-кмета по финанси, бюджет и икономика на община Бургас – г-н Красимир Стойчев.

 

Regional conference "European values and training of public administration"

On the 11th and 12th of October 2018, the Institute of Public Administration will hold a regional conference on the theme "European values and training of public administration". The event will start at 10:00 on October 11th 2018 in the Panorama Hall, Festa Hotel, 83 Bulgaria Boulevard, Sofia.

 

English

Pages